Chocolade Workshop Eerste Stappen

Chocolade Workshop Eerste Stappen

Objectif : het versterken van de band tussen medewerkers

Minimaal aantal personen : 10

Duur : 3u00

Budget : 75 euros /pers Excl.BTW

Kenmerken

Deze activiteit is ideaal voor de late ochtend of laat in de middag.

Verloop van activiteit

Samen met onze chef maak je pralines, repen, spreads en andere chocoladesnoepjes.

Op het programma van deze workshop chocoladepatisserie: - Ovale Caribische chocolade pralines limoen/gember infusie - Goccia Jivara-tabletten om te breken met masalakruiden of gedroogd fruit - Chocoladecoulant met een smeltend hart - Karamel-chocoladepasta - Hazelnootpasta - Amandel Dacquoise

Bonus :

Wij bieden u bij deze gang 2 jampotten Le Parfait/pers. om je spreads mee te nemen en te laten proeven door je dierbaren.

Timing

Onthaal, aperitief (wijn en water, briefing) : 30 min

Voorbereidingen : 2u00

Dégustatie : 30 min

Het menu voor deze activiteit zal u worden voorgesteld op basis van onze seizoensgebonden menu’s.

Dit is in prijs inbegrepen

Waters

Welkomstdrankje : Cava

Mmmmh!wijnen (1/2 bouteille /pers)

Chocolade en pasta gemaakt

Uitgeleend schort