Chocolade Workshop Eerste Stappen
Objectif : het versterken van de band tussen medewerkers
Minimaal aantal personen : 10
Duur : 3u00
Budget : 75 euros /pers Excl.BTW
Kenmerken
Deze activiteit is ideaal voor de late ochtend of laat in de middag.
Verloop van activiteit
Samen met onze chef maak je pralines, repen, spreads en andere chocoladesnoepjes.
Op het programma van deze workshop chocoladepatisserie: - Ovale Caribische chocolade pralines limoen/gember infusie - Goccia Jivara-tabletten om te breken met masalakruiden of gedroogd fruit - Chocoladecoulant met een smeltend hart - Karamel-chocoladepasta - Hazelnootpasta - Amandel Dacquoise
Bonus :
Wij bieden u bij deze gang 2 jampotten Le Parfait/pers. om je spreads mee te nemen en te laten proeven door je dierbaren.Timing
Onthaal, aperitief (wijn en water, briefing) : 30 min
Voorbereidingen : 2u00
Dégustatie : 30 min
Het menu voor deze activiteit zal u worden voorgesteld op basis van onze seizoensgebonden menu’s.
Dit is in prijs inbegrepen
Waters
Welkomstdrankje : Cava
Mmmmh!wijnen (1/2 bouteille /pers)
Chocolade en pasta gemaakt
Uitgeleend schort