Gestoomde mosselen met witbier
Voorbereiding
- Maak de mosselen schoon.
- Snijd het citroengras, de groene pepers en het witte gedeelte van de lente-uitjes fijn.
- Rasp de gember.
- Verhit de olie in een wok en fruit het citroengras, de gember, de pepers en het wit van de lente-uitjes.
- Voeg na 3 minuten de mosselen toe.
- Meng het bier en de vissaus. Giet over de mosselen.
- Dek af maar roer regelmatig op hoog vuur. Voeg vlak voor het opdienen het citroensap toe.
- Verdeel de mosselen over de kommen met het sap. Garneer met de gehakte koriander en gehakte lente-uitjes.
- Snijd het citroengras, de groene pepers en het witte gedeelte van de lente-uitjes fijn.
- Rasp de gember.
- Verhit de olie in een wok en fruit het citroengras, de gember, de pepers en het wit van de lente-uitjes.
- Voeg na 3 minuten de mosselen toe.
- Meng het bier en de vissaus. Giet over de mosselen.
- Dek af maar roer regelmatig op hoog vuur. Voeg vlak voor het opdienen het citroensap toe.
- Verdeel de mosselen over de kommen met het sap. Garneer met de gehakte koriander en gehakte lente-uitjes.