Julie Malcorps

Julie volgde eerst studies in de diergeneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Louvain-La-Neuve, maar het was pas later in haar leven dat ze een echte klik voor patisserie kreeg. Nadat ze vanaf haar tienerjaren in de zaal had gewerkt in Michelin-sterrenrestaurants, maakte ze in 2016 een radicale ommezwaai toen ze een functie als patissier accepteerde in een pas geopend klein restaurant. Dit was het begin van haar culinaire avontuur!
Na anderhalf jaar haar technieken te hebben verfijnd in hetzelfde restaurant, wilde Julie haar kennis verder verdiepen door zich aan te sluiten bij enkele van de meest prestigieuze gastronomische adressen van Brussel. Ze scherpte haar vaardigheden aan in het Châlet de la Forêt**, voordat ze patissier werd bij Arabelle Meirlaen* en, slechts drieënhalf jaar na haar debuut, de functie van patissier opnam bij L'Air du Temps**.

Of het nu voor een kookworkshop met vrienden is, of een teambuilding voor bedrijven, zoals Team Cooking, Strijd van de Chefs, het Groot Restaurant, Team Lunch of de Chocoladeworkshop, Julie nodigt je uit om een unieke kookles te beleven in Brussel, Louvain-la-Neuve, Namen en overal in België.