Cristian Nauffal

Geboren in het Colombiaanse Caribisch gebied, wist Cristian Naufal al snel dat zijn roeping de keuken was. Op 17-jarige leeftijd begon hij zijn culinaire reis in het beste restaurant van Colombia, waarna hij naar Argentinië vertrok om zijn kennis van koken en patisserie te verdiepen aan een van de beste scholen van Latijns-Amerika. Nadat hij zijn horizon had verbreed in Frankrijk om de Franse keuken te ontdekken en hotelmanagement te studeren, verzamelde hij waardevolle ervaringen in prestigieuze restaurants, zoals het Michelin-sterrenrestaurant Substance in Parijs, en in meer atypische streetfoodconcepten. Zijn expertise strekt zich nu uit over verschillende keukens van de wereld, maar zijn favoriete recepten blijven die uit de Latijns-Amerikaanse keuken.

Vandaag de dag, als Chef bij Mmmmh, nodigt hij je uit om zijn creaties te verkennen en zijn passie voor een keuken rijk aan smaken en ontdekkingen te delen, tijdens zijn kookworkshops.

Of het nu gaat om een kookworkshop met vrienden of een teambuilding, zoals Team Cooking, de Strijd van de Chefs, Le Groot Restaurant of Team Lunch, Cristian nodigt je uit om een unieke kookles te ervaren in Brussel, Louvain-la-Neuve, Namen en overal in België.