Alejandro Patricio Bego Salgado Bueno

Geboren in Marbella groeide Patricio op in een kosmopolitische omgeving, tussen een Italo-Franse restauranthouder als vader en een Spaanse moeder. Van jongs af aan werd hij ondergedompeld in de geuren van de familiekeuken, vol passie doorgegeven door zijn moeder en grootmoeder. 

Oorspronkelijk afkomstig uit de sportwereld, raakte hij eerst geïnteresseerd in dieetkeuken, om vervolgens zijn horizon te verbreden tijdens zijn reizen. Van Frankrijk tot Italië, langs Nederland, Engeland, Portugal, Kroatië en de Scandinavische landen — elke tussenstop verrijkte zijn culinaire visie, gevormd door nieuwsgierigheid en respect voor lokale tradities. 

Hij sloot zich aan bij de keukenbrigade van het Franse gastronomische restaurant Charlotte, waar hij Zingari Traiteur lanceerde: een persoonlijk project gericht op mediterrane keuken. Daarna nam Patricio de leiding over de keukens in Wallonië tijdens grote culturele evenementen. Altijd in beweging, lanceerde hij zijn tweede project in Luik: Don P, een inventieve keuken die fusion, wereldse streetfood en inspiratie uit zijn reizen combineert. 

Of het nu gaat om een kookworkshop met vrienden of een teambuilding in het bedrijf, zoals Team Cooking, Combat des Chefs, Grand Restaurant of Team Lunch, Nicolas nodigt je uit om een unieke kookles te beleven in Brussel, Louvain-la-Neuve, Namen en overal in België.