Camille Monsbrot

Camille is een gepassioneerde kookkunstster. Voor haar is koken altijd haar moedertaal geweest. Oorspronkelijk komt ze uit Zuid-Frankrijk. Eerst verkende ze de smaken van hartige gerechten, maar later werd ze verleid door de precisie en elegantie van zoete gerechten. Haar carrière bracht haar naar uitzonderlijke etablissementen zoals het Ritz en het Sofitel, waar ze haar expertise heeft aangescherpt door contact met uitmuntendheid en hoge normen.

Tegenwoordig is het voor haar vanzelfsprekend dat zij deze passie wil doorgeven. Camille deelt haar wereld graag met anderen, met generositeit en fijngevoeligheid, in een warme en vriendelijke sfeer. Ze is zonnig en gepassioneerd en wordt gedreven door het plezier van delen en de wens om haar liefde voor gastronomie met zoveel mogelijk mensen te delen.

Of het nu gaat om een ​​kookworkshop met vrienden of een teambuilding-evenement voor uw bedrijf, zoals Team Cooking, Combat des Chefs, Grand Restaurant of Team Lunch, Camille nodigt u uit voor een unieke kookles in Brussel, Louvain-la-Neuve, Namen en elders in België.